Skip to main content

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

0

En forårsdag på slottet

Rebecca & Frederik

Solskin på slotspladsen, et stort chok, en masse personlige finurligheder og uendelig kærlighed. Vi er hovedkulds forelskede i alle de små detaljer ved Rebacca og Frederiks magiske slotsbryllup! Læs deres svar på vores spørgsmål om den forårsdag, de fejrede deres ægteskab… igen!

Brudeparret

Hvem er I?
Rebecca Retz Laudrup, 25, og Frederik Svejborg, 29. Rebecca er Skribent på ELLE, blogger (Bee a Traveler) og forfatter. Frederik arbejder med shipping.

Hvornår blev I gift?
Vi blev gift hemmeligt den 25. Marts 2017, men holdt vores bryllup den 6. April 2019

Hvor længe før brylluppet begyndte I at planlægge?
Halvandet år.

Hvor mange gæster havde I med?
100 mennesker, lige præcis.

Brudeparret

Hvem er I?
Rebecca Retz Laudrup, 25, og Frederik Svejborg, 29. Rebecca er Skribent på ELLE, blogger (Bee a Traveler) og forfatter. Frederik arbejder med shipping.

Hvornår blev I gift?
Vi blev gift hemmeligt den 25. Marts 2017, men holdt vores bryllup den 6. April 2019

Hvor længe før brylluppet begyndte I at planlægge?
Halvandet år.

Hvor mange gæster havde I med?
100 mennesker, lige præcis.

Dekoration og detaljer

“Vi ville nyde hvert sekund”

Hvilken stil og stemning gik I efter?
Det skulle føles som forår, det skulle være friskt og ungt, med masser af friske blomster, finurlige detaljer og samtidig bare emne af hygge. Jeg elsker temaer, men det skulle hverken være de typiske såsom ’bohame’ eller ’prinsesse’. Så hvis jeg skulle sige en stil vi kørte så skulle det være den hyggelige forårsdag på slottet.

Hvor fandt I inspiration?
Alle steder – Instagram, pinterest, blogs og bøger. Vi ville begge to gerne finde inspiration hos andre, men det var vigtigt at det var vores stil, var nytænkende og ikke føles som en kopi af andres bryllupper.

Hvad var det vigtigste ved dagen for Jer?
At der var god mad – og nok mad! Vi ofte synes ofte at man kan blive sulten til et bryllup, da det er sådan en lang dag. Så var det enormt vigtigt at det hele føles afslappet, det var på et slot, så derfor skulle alt andet føles nede på jorden, og heldigvis var det en kæmpe succes. Til sidst, var det vigtigt at det bare var min og Frederiks dag, og derfor ville vi nyde hvert sekund uden at tænke over noget som helst. Det kan derfor varmt anbefales at have en professionel koordinater på dagen, for man får bare lov til at være i det, uden at stresse eller tænke på noget praktisk.

Hvad var I mest nervøse for?
Vejret. Det var dog mest mig der var lidt nervøs for det, for det skiftede vitterligt hver uge. Så vi var både forberedte på sne, regn, sol, skyer osv. Heldigvis, var vi så privilegeret at det var årets første rigtige forårsdag, solen skinnede, der var 16 grader og vores reception blev derfor flyttet ud i gården hvor folk sad i bare ærmer og med de største smil!

Finurlige og æstetiske detaljer

Magisk vielse

Hvor blev I viet henne?
I slotskirken på Holckenhavn Slot.

Gjorde I noget særligt ved vielsen?
Vi var jo gift i forvejen, så inden jeg kom gående ind i kirken, havde vi sat et stort lærredet op, her en film med vores ’rigtige’ vielse blev vist til alle gæsterne. De var lidt i chok, og da jeg så kom gående ind, fem minutter efter, var stemningen rimelig god og høj.

Hvor holdte I reception og fest henne?
Receptionen og festen blev holdt på Holckenhavn Slot, de stod også for både blomsterne på bordene og maden, og det meste andet … De er vitterligt de mest hårdtarbejdende, betænksomme og professionel team vi nogensinde har mødt.

Hvilke personlige elementer havde I arrangeret?
Det var noget vi gik meget op i! Det var enormt vigtigt for os, at der var finurlige og æstetiske detaljer med, såsom at vores bordkort havde billeder af vores gæster på, menukortene var det samme som invitationerne, vores øl til receptionen var med eget designet etiketter, der var hangover kits på alle værelserne, en candybar til festen, konfetti efter valsen, hapser, donuts og kage til receptionen, og Espresso Martinis (som er Frederiks og min yndlingsdrink til desserten).

Hvor tog I hen på bryllupsrejse?
Vi tog på en minimoon til Lissabon, men vores store bryllupsrejse er først til september, hvor vi kommer til at kører rundt i Italien. Vi starter i Rom og slutter ved Como søen og Milano.

Way back when

Leverandørerne

Tøj…
Jeg havde fået mit prikket slør og syet min kjole hos Maria Fekih på Frederiksberg. Mine sko var Manolo Blahnik og skifteskoene var fra Chanel (så jeg kunne danse hele natten). Mine perleøreringe var mit lånte fra min mor, og så var mit Cartier-armbånd ’mit gamle’ som jeg havde fået af min far. Frederik havde jakkesæt på fra Suit Supply, skjorte og butterfly fra Eton og sko fra Churches.

Fotograf og videograf…
Vi havde Isabella Lenshardt som fotograf, det var Frederik der fandt hende, da hendes stil var meget os og ikke så stift. Og så havde vi Jacob fra Gebaur Films, han lavede den mest fantastisk video, samt en kort version til Instagram og så filmede han alle talerne, hvilket var enormt vigtigt for os.

Musik…
Lille Lars var vores DJ, og spillede alt fra Kesi, til Det Brune Punktum. Vi havde spurgt ham om han kunne spille tre numre lige efter valsen, så det var Nik og Jay feat LOC med ’Lækker part to’, Danseorkestret ’Du & Mig’ og Beyoncé ’Crazy in Love’. Det fik alle op på dansegulvet, og de fleste blev på det indtil klokken 4.30

Blomster…
Cool & Cozy lavede min brudebuket og knappehulsblomsterne.

Kage…
Confetti og co. stod for bryllupskage og donuts.

Tekst og skiltning…
Ink Saloon lavede vores invitationer, bordkort og bordplan. Creative Wood, lavede velkomstskilt og bordnumre i træ.

Kærlighed fra start til slut

Hvad var dagens største øjeblik?
Kærligheden. Der var så meget kærlighed fra start til slut. Fra om morgenen med mine veninder og min mor hvor vi gjorde os klar sammen. Til svigermor der kom ind i suiten og så græd vi og krammede hinanden. Til Frederik der stod sammen med hans far, min far og bestman og fik en lille skarp. Indslaget i kirken. Frederik der så mig for første gang kom gående op ad kirken og tårrene bare trillede hos ham. Præstens tale. Receptionen i gården hvor folk hyggede, spiste og grinede. Middagen med talerne og indslagene. Brudevalsen. Festen, hvor vitterligt alle dansede hele natten (Frederiks mormor på 85 år gik først i seng klokken tre) og folk blev hængende, selvom Frederik og jeg gik op og sov ved fem-tiden. Der var så mange kys, kram og glædeståre – det var bare en perfekt dag.

Hvad gik ikke helt efter planen?
Helt ærligt, gik alt efter planen. Hvis der var én ting der gik galt, så var det brudevalsen. Vi var desværre ikke helt i takt, så det endte med at der var et par af gæsterne som stod og sagde ’En, to, tre. En, to, tre …’ det grinede vi dog over.

Hvad er Jeres bedste råd til kommende brudepar?
Slap af og nyd det. Det er seriøst den eneste dag i jeres liv, hvor I bare kan få lov til at nyde alting fra start til slut. Det er jeres dag, I bestemmer rammerne og hvem og hvad I vil have med. Dagen går for hurtigt, det vil alle brudepar sige, så træk vejret, tag det hele ind og husk at være til stede.

Close Menu