The Cherry Crew

Vi er CERISE, et farverigt univers fuld af inspiration, professionel rådgivning og salg af festpynt til alle livets fortællinger. Vi skaber nye og innovative måder at tænke dekoration, oppyntning og festpynt på, som skaber rammerne omkring festlige begivenheder.

Hos CERISE kan du både shoppe smukke festartikler til alle anledninger og finde hjælp og vejledning til styling af din fest samt udførelse af dekorationsopgaver.

Bag CERISE står der et helt team af festplanlægger, som har en drøm om at sætte kirsebær på toppen af din fest. Vi har ligeledes et fantastisk hold til at hjælpe os med at pakke smukt festpynt, vejlede til din shopping, lave personlig ballonpost, give kundeservice med smil på læben og pynte op til din fest. Mød The Cherry Crew – vi glæder os til at hjælpe dig med din næste festlighed!

Pernille

Business Boss Lady

Pernille er den vildeste købmand! Hun har det store overblik og masser af overskud til alle tænkelige scenarier efter mange års ledererfaring. 

Nadia

Cherry-topper

Hvis du mangler pynt til din næste fest, så skal du helt sikkert have fat i Nadia. Hun vil på bedste vis rådgive dig, til at du få en festlig fest med masser af pynt!
Du kan kontakte Nadia på denne mail: nta@bycerise.dk

Henriette

Cherry-topper

Henriette sætter kirsebærret på toppen, når hun sørger for god kundeservice, laver personlig ballonpost og pynter op til din fest.