Home Blog Cerise Dæk bordet

Dæk bordet

At dække et bord er SÅ meget mere end blot at stille an med tallerkner, glas og bestik! Jeres borddækning er som regel et førstehåndsindtryk af festen og den skaber rammerne om stil og stemning, den mad I serverer og det sociale engagement. Jeres gæster vil typisk tilbringe meget tid på deres pladser ved bordet, så den måde I dækker op og pynter på påvirker den generelle tone og stemning omkring bordet. Derfor kan det godt betale sig at gøre lidt ekstra ud af det!

Et veldækket bord kan under alle omstændigheder virkelig forme Jeres fest!

Skal det være low-key og afslappet og opfordre gæsterne til nærvær, hygge og samtale? Skal det være elegant og formelt og signalere, at denne fest er noget helt ud over det sædvanlige? Skal det være storslået og detaljerigt med sjove partyfavors, så det bliver interessant for gæsterne at gå på opdagelse I og tale om?

Tag i første omgang stilling til farvesammensætning og stilretning for at skabe en rød tråd igennem festen. Udvælg nøje duge, servietter, service, blomsterdekorationer, lysestager, bordkort og andet bordpynt. Hos CERISE inspirerer vi gerne med bud på alle elementer og på de leverandører, der kan få Jeres bord til at gå op I en højere enhed! Vi nyder at dække bord til fest, så hvis I har brug for praktisk hjælp til opdækning, står vi klar!

Dæk bordet i tone i tone. Ved brug af beige nuancer får du et simpelt og nordisk look

Share:

You may also like