Ballonpost / Soft Spot

249,00 DKK

Her får du en stor, smuk latexballon i valgfri farve, som er pyntet med sløjfe i  silkebånd og ballonvægt, så den er lige til at tage op af kassen og dekorere med til din fest. Ballonen er svævende med helium og behandlet med hi-float, så den kan holde sig svævende i 5-7 dage.

Ønsker du at din ballon skal dekoreres med din personlige tekst, kan dette tilkøbes, så selv enkelt og nemt kan sætte det på ballonen ved modtagelse. Se produktet “Stor ballontekst” nedenfor.

OBS! Da der kun kan være én af disse balloner i en kasse, skal du  betale fragt for hver ballon, hvis du bestiller mere end én. Fragtpris er 39 kr. til pakkeshop og 49 kr. til privatadresse. Denne fragt betales pr. efterkrav.

Hvilken farve ballon ønsker du?

Hvornår skal ballonen leveres?

Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering.
Ved ønsket levering hurtigst muligt sender vi som følgende...
Bestil inden kl. 15.00 mandag til fredag, og vi afsender din ordre samme dag med forventet levering næstkommende hverdag. Ved bestilling fredag efter kl. 15.00 samt lørdag og søndag, er forventet leveringsdag tirsdag.

Bemærk venligst!

Modtager vi ballonpost retur, fordi den er nægtet modtagelse, har været forsinket med GLS eller ikke er blevet afhentet i pakkeshop tager vi et håndteringsgebyr på 150 kr. som sendes pr. efterkrav. Ordrens samlede beløb refunderes ligeledes ikke.

Ønsker du at tilkøbe et kort?

0,00 DKK
  • Pris for tilkøb: 0,00 DKK
  • Produktpris: 249,00 DKK
  • Total: 0,00 DKK
1 × Stor Ballontekst

På lager

169,00 DKK