Ballonpost / Fodbold

299,00 DKK

Bestil nu, og vi afsender din ordre om:


Deadline for bestilling med levering INDEN Fars Dag: Onsdag d. 3/6 kl. 12. Bestilling herefter vil blive leveret EFTER Fars Dag!

BEMÆRK! Ved bestilling notér venligst:

  • Ønske til personlig tekst, 1-3 ord
  • Ønske til hvilken dato pakken skal leveres – vi sender pakker mandag til fredag med 1-2 dages levering, så vi bestræber os på at sende din ballongave i tide til den ønskede leveringsdato.
  • Ønskes levering til modtagers dør – så husk at vælge “Privatadresse” ved kassen.

Folieballoner er hårdføre og kan uden problem holde til fragt – skulle uheldet mod forventning være ude og en eller flere ballonerne ikke har overlevet turen, så fraskriver vi os alt ansvar.

Send en ballon med posten til en fodboldfan! Når den heldige modtager åbner kassen stiger en stor foliekugle med fodboldprint op med valgfri tekst i guld. En uventet og anderledes hilsen, der får smilet frem og bringer glæde i mindst en uge!

Bemærk! Balloner skal afskaffes på korrekt vis til restaffald. De må aldrig slippes fri i naturen! Balloner er lavet af naturgummi og er bionedbrydelige, men det er en langsommelig proces, og vi ønsker ikke at forurene med dem – kun at feste!

Kun 4 tilbage på lager

Hvad skal der stå på din ballon?

Hvornår skal ballonen leveres?

Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering.
Ved ønsket levering hurtigst muligt sender vi som følgende...
Bestil inden kl. 15.00 mandag til fredag, og vi afsender din ordre samme dag med forventet levering næstkommende hverdag. Ved bestilling fredag efter kl. 15.00 samt lørdag og søndag, er forventet leveringsdag tirsdag.

Bemærk venligst!

Modtager vi ballonpost retur, fordi den er nægtet modtagelse, har været forsinket med GLS eller ikke er blevet afhentet i pakkeshop tager vi et håndteringsgebyr på 150 kr. som sendes pr. efterkrav. Ordrens samlede beløb refunderes ligeledes ikke.

Ønsker du at tilkøbe et kort?

0,00 DKK

Ønsker du at tilkøbe en ballonvægt?

  • Pris for tilkøb: 0,00 DKK
  • Produktpris: 299,00 DKK
  • Total: 0,00 DKK
Varenummer (SKU): 1376 Kategorier: , , , , Tag: