Skip to main content

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

Fri fragt til pakkeshop over 499 DKKhidden

Dag til dag leveringhidden

50 dages returrethidden

E-mærket webshophidden

0

Handelsbetingelser for udlejning

Handelsbetingelser for udlejning
Opdateret d. 21.03.23

1. LEJEAFTALE

Ved booking er det nødvendigt, at du opgiver navn, e-mailadresse, dato for event og navnet på det/de ønskede produkter.

Lejeaftalen er først indgået mellem udlejer og lejer, når følgende krav er opfyldt.

  • Lejer har accepteret lejebetingelser.
  • Udlejer har sendt en ordrebekræftelse/faktura via mail.
  • Lejer har betalt den udstedte faktura indenfor 8 dage

2. BETALING

Betaling for udlejning af produkter fra CERISE ApS skal ske via den udstedte faktura. BEMÆRK: Alle priser er beregnet inkl. moms.

Hele beløbet betales ved booking af lejeprodukter, og derefter er det reserveret. Ændringer i en ordre, eller en hel eller delvis annullering af en ordre, skal ske senest 1 måned før lejeperiodens begyndelse for krav på refundering. Læs mere under punkt 8.

3. LEJEPERIODE

Lejeperioden for produkter lejet hos CERISE ApS er som udgangspunkt sat til 2 dage medmindre andet er aftalt. Disse 4 dage strækker sig fra og til:

  • Modtages torsdag, og skal returneres mandag, medmindre andet er aftalt.
  • Ønskes en længere lejeperiode aftales dette ved booking.

4. UDLEVERING OG TILBAGELEVERING

Forsendelse og retunering af lejeprodukter sker med GLS, hvor der vil blive pålagt fragtomkostninger. DeT er også muligt at afhente og returnere på vores lager: Neptunvej 6D, 9530 Støvring.

4. UDLEJERS ANSVAR

Som udlejer skal CERISE ApS sørge for, at alle produkter udleveres til lejer i komplet stand. Når produkter udleveres til lejer skal det tjekkes med det samme, og inden de tages i brug, at der ikke er fejl og mangler.

Hvis der ikke bliver gjort opmærksom på eventuelle fejl og mangler på leveringsdagen, anser vi produkterne for leveret komplet og fejlfrit.

5. LEJERS ANSVAR

Lejer er fuldt ud ansvarlig for de udlejede produkter og bærer risikoen i lejeperioden.

  • Lejer er ansvarlig for enhver skade eller bortkomst af de lejede produkter efter de gældende markedspriser for lejeperioden. Hvis de lejede produkter beskadiges eller bortkommer i lejeperioden skal de erstattes af lejeren (Se punkt 7. Erstatning).
  • Udlån af de lejede produkter til tredjepart er ikke tilladt.
  • De lejede produkter inkl. deres emballage skal opbevares tørt og forsvarligt i lejeperioden.

Lejer er forpligtet til ved lejeperiodens ophør at pakke og samle de lejede produkter i samme stand som ved modtagelsen og i samme forsvarlige emballage, således at det hele er nemt at sende retur med GLS.

7. ERSTATNING

Ved ødelagte eller bortkomne produkter afregnes lejer ud fra, hvad der svarer til varens værdi på skadetidspunktet, eller hvad det vil koste at få den repareret.

8. ÆNDRING ELLER ANNULLERING

Ændringer i en ordre, eller en hel eller delvis annullering af en ordre, skal ske senest 1 måned før lejeperiodens begyndelse for krav på refundering. Meldes ændringer eller annullering herefter gives der ikke ingen penge retur, da produkterne kunne være lejet til anden side.

9. FORCE MAJEURE

Force majeure er en upåregnelig begivenhed uden for kunders eller virksomheders kontrol, der ikke kan afværges, og som, midlertidigt eller permanent, umuliggør opfyldelse af kontraktuelle forpligtelser; en generel retsnorm i dansk ret. I forbindelse med en sådan begivenhed kan vi i visse tilfælde være nødsaget til at påberåbe os Force Majeure, hvilket betyder at det ikke muligt at få tilbageført betaling. Vi vil dog strække os uendeligt langt for vores kunder, og finde en løsning. I tilfælde af, at vi ikke kan stå til rådighed med den købte ydelse på den ønskede dato grundet Force Majeure, vil vi tilbyde at flytte midlerne på anden vis. Det kunne være ved at lave et tilgodebevis til vores udlejning eller til vores webshop fuld af festpynt.

Close Menu