Ballonpost / Luksus party starter

799,00 kr.

Bestil nu, og vi afsender din ordre om:

Produktbeskrivelse

Modtag smukke, svævende luksusballoner med helium, når du skal holde fest og gerne vil pynte op nemt og hurigt – men med masser af wow-faktor! Her kan du enten købe...

Ønsket leveringsdato

?Ballonpost sendes med GLS med 1-2 dages leveringstid. GLS leverer mandag til fredag, men ikke lørdag, søndag og helligdage. Bestiller du mandag til torsdag inden kl. 15.00 vil leveringen som oftest være fremme dagen efter. Bestiller du fredag inden kl. 15.00 vil leveringen tidligst være fremme mandag.
?Vælg en specifik dato, du ønsker ballonposten leveret
?Modtager vi ballonpost retur, fordi den er nægtet modtagelse, har været forsinket med GLS eller ikke er blevet afhentet i pakkeshop tager vi et håndteringsgebyr på 150 kr. som sendes pr. efterkrav. Ordrens samlede beløb refunderes ligeledes ikke.

Beskrivelse

Modtag smukke, svævende luksusballoner med helium, når du skal holde fest og gerne vil pynte op nemt og hurigt – men med masser af wow-faktor!

Her kan du enten købe 3-6 skinnende runde folieballoner i størrelserne 18 og 25 cm., der egner sig til smuk og anderledes borddekoration eller rumdekoration. Folieballonerne kommer med usynligsnor, så de ser ud til at de svæver. Der medfølger guld ballonvægte, så du let kan tage dem ud af kassen.

  • Ballonbuketten med 3 balloner, hvor en af folieballonerne er på 18 cm og to på 25 cm
  • Ballonbuketten med 6 balloner, hvor tre af folieballonerne er på 18 cm og tre på 25 cm

Ballonvægten kommer ved siden af, så du let kan sætte ballonvægten på din ballon. 

Ønskes levering direkte til din dør – så husk at vælge “Privatadresse” ved kassen

Du kunne også være interesseret i...

  • Ballonpost / Gylden Deko Pakke

    699,00 kr.