Ballonpost / Smiley

299,00 DKK

Produktbeskrivelse

BEMÆRK! Ved bestilling notér venligst:

 • Ønske til hvilken dato pakken skal leveres – vi sender pakker mandag til fredag med 1-2 dages levering, så vi bestræber os på at sende din ballongave i tide til den ønskede leveringsdato.
 • Ønskes levering til modtagers dør – så husk at vælge “Privatadresse” ved kassen.

Folieballoner er hårdføre og kan uden problem holde til fragt – skulle uheldet mod forventning være ude og en eller flere ballonerne ikke har overlevet turen, så fraskriver vi os alt ansvar.

Send en ballon med posten til en, du holder af! Når den heldige modtager åbner kassen stiger en stor foliekugle med fire forskellige glade smiley ansigter op. En uventet og anderledes hilsen, der får smilet frem og bringer glæde i mindst en uge!

Bemærk! Balloner skal afskaffes på korrekt vis til restaffald. De må aldrig slippes fri i naturen! Balloner er lavet af naturgummi og er bionedbrydelige, men det er en langsommelig proces, og vi ønsker ikke at forurene med dem – kun at feste!

Kun 3 tilbage på lager

Ønsket leveringsdato

?Ballonpost sendes med GLS med 1-2 dages leveringstid. GLS leverer mandag til fredag, men ikke lørdag, søndag og helligdage. Bestiller du mandag til torsdag inden kl. 15.00 vil leveringen som oftest være fremme dagen efter. Bestiller du fredag inden kl. 15.00 vil leveringen tidligst være fremme mandag.
?Vælg en specifik dato, du ønsker ballonposten leveret
?Modtager vi ballonpost retur, fordi den er nægtet modtagelse, har været forsinket med GLS eller ikke er blevet afhentet i pakkeshop tager vi et håndteringsgebyr på 150 kr. som sendes pr. efterkrav. Ordrens samlede beløb refunderes ligeledes ikke.

Ønsker du at tilkøbe et kort?

0,00 DKK

Ønsker du at tilkøbe en ballonvægt?

0,00 DKK
 • Pris for tilkøb: 0,00 DKK
 • Produktpris: 299,00 DKK
 • Total: 0,00 DKK

Fri fragt til pakkeshop ved køb over 499,-

1-2 dages levering

Lynhurtig kundeservice

Relaterede produkter:

 • Karamelleriet “Bare Fordi” Blandede Karameller

  99,00 DKK
 • Bagsværd Lakrids Lys Symfoni

  75,00 DKK
 • Bubble ballonvægt, flere farver

  9,00 DKK