Ballonpost / Luksus Bord Deko Pakke – flere farver…

899,00 DKK

Modtag smukke, svævende luksusballoner med helium, når du skal holde fest og gerne vil pynte op nemt og hurigt – men med masser af wow-faktor!

Her får du 5 skinnende folieballoner i størrelser, der egner sig til smuk og anderledes borddekoration – 2 balloner på 18 cm, 2 balloner på 25 cm og 1 ballon på 35 cm. på usynligesnore, så de ser ud til at svæve, Sæt dem i 2-3 buketter i forskellige højder eller stil dem i en række ned langs midten af bordet. Du får desuden ballonvægte med til alle balloner, så du kan tage dem ud af kassen og begynde at dekorere med det samme.

Ønskes levering direkte til din dør – så husk at vælge “Privatadresse” ved kassen.

Ryd

Hvornår skal ballonen leveres?

Vi sender med GLS, som har 1-2 dages levering.
Ved ønsket levering hurtigst muligt sender vi som følgende...
Bestil inden kl. 15.00 mandag til fredag, og vi afsender din ordre samme dag med forventet levering næstkommende hverdag. Ved bestilling fredag efter kl. 15.00 samt lørdag og søndag, er forventet leveringsdag tirsdag.

Bemærk venligst!

Modtager vi ballonpost retur, fordi den er nægtet modtagelse, har været forsinket med GLS eller ikke er blevet afhentet i pakkeshop tager vi et håndteringsgebyr på 150 kr. som sendes pr. efterkrav. Ordrens samlede beløb refunderes ligeledes ikke.

Yderligere information

Vælg den ønskede farve:

Guld, Multifarvet, Sølv

Relaterede produkter:

  • Ballonpost / You Are Dino-Mite

    249,00 DKK
  • Meri Meri Rød Lametta Guirlande

    119,00 DKK
  • Dino Guirlande

    99,00 DKK