Ballonpost / Glædelig Fars Dag

299,00 DKK

Bestil nu, og vi afsender din ordre om:


Deadline for bestilling med levering INDEN Fars Dag: Onsdag d. 3/6 kl. 12. Bestilling herefter vil blive leveret EFTER Fars Dag!

BEMÆRK! Ved bestilling notér venligst:

  • Ønske til hvilken dato pakken skal leveres – vi sender pakker mandag til fredag med 1-2 dages levering, så vi bestræber os på at sende din ballongave i tide til den ønskede leveringsdato.
  • Ønskes levering til modtagers dør – så husk at vælge “Privatadresse” ved kassen.

Folieballoner er hårdføre og kan uden problem holde til fragt – skulle uheldet mod forventning være ude og en eller flere ballonerne ikke har overlevet turen, så fraskriver vi os alt ansvar.

Send en ballonbuket med posten til din søde far! Når han åbner kassen stiger en stor, sort foliekugle op med teksten Glædelig Fars Dag. En uventet og anderledes hilsen, der får smilet frem og bringer glæde i mindst en uge!

Bemærk! Balloner skal afskaffes på korrekt vis til restaffald. De må aldrig slippes fri i naturen! Balloner er lavet af naturgummi og er bionedbrydelige, men det er en langsommelig proces, og vi ønsker ikke at forurene med dem – kun at feste!

På lager

Hvad skal der stå på din ballon?

Hvornår skal ballonen leveres?

Ved levering hurtigst muligt sender vi som følgende...
Ved bestilling inden 15.30 mandag til torsdag og inden fredag kl. 15.00, afsendes din ordre samme dag med forventet levering næstkommende hverdag.
Ved bestilling fredag efter kl. 15.00 samt lørdag og søndag, er forventet leveringsdag tirsdag.

Ønsker du at tilkøbe et kort?

0,00 DKK
  • Pris for tilkøb: 0,00 DKK
  • Produktpris: 299,00 DKK
  • Total: 0,00 DKK