Udlejningsbetingelser

Udlejningsbetingelser

Hej!

Her kan du læse om vores virksomheds generelle oplysninger samt om følgende betingelser, der gør sig gældende ved udlejning hos CERISE ApS.

Læs dem grundigt igennem inden bestilling og stil os endelig spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om. Vi kan altid kontaktes på hello@bycerise.dk.

Kærligst,
Pernille & Anna

 

Opdateret 31. oktober 2019

 

GENERELLE OPLYSNINGER

CERISE ApS
CVR: 40373721

Virksomhedens adresse:

 • Grønnevang 14
  9800 Hjørring

Webshop adresse:

 • Kompagnivej 3, 1MF
  3520 Farum

Kontakt os med spørgsmål  på:

 • mail:  hello@bycerise.dk

eller ring til os alle dage:

 • Pernille: +45 28 90 06 31
 • Anna: +45 40 56 93 63

 

 

HANDELSBETINGELSER VED UDLEJNING

1. Lejeaftale

​Booking af produkter til udlejning sker via kontaktformularen på www.bycerise.dk eller via mail hello@bycerise.dk. Ved booking er det nødvendigt at du opgiver navn, e-mailadresse, dato for event og navnet på det/de ønskede produkter.

Lejeaftalen er først indgået mellem udlejer og lejer, når følgende krav er opfyldt.

 • Lejer har accepteret lejebetingelser.
 • Udlejer har sendt en ordrebekræftelse/faktura via mail.
 • Lejer har betalt den udstedte faktura indenfor 7 dage

 

2. Betaling

Betaling for udlejning af produkter fra CERISE ApS skal ske via den udstedte faktura. Bemærk: Alle priser er beregnet inkl. moms.

Bookes der produkter for over 3.000 kr. bestemmer du som lejer selv, om du ønsker at betale det fulde beløb ved booking eller ønsker at betale 50% af det samlede beløb i depositum ved booking og de resterende 50% senest 7 dage før event. De 50% i depositum kan ikke refunderes.​

Bookes der produkter for under 3.000 kr. betales hele beløbet ved booking. ​

 

3. Lejeperiode

Lejeperioden for produkter lejet hos CERISE ApS er som udgangspunkt sat til 5 dage medmindre andet er aftalt. Disse 5 dage strækker sig fra og til:

 • To dage før dit event med udlevering på aftalt tidspunkt
 • To dage efter dit event med afhentning på aftalt tidspunkt

Ønskes en længere eller kortere lejeperiode aftales dette ved booking.

​​​4. Udlevering og tilbagelevering

Vi udleverer og afhenter gratis i hele Danmark (gælder dog ikke med levering og afhentning til ikke brofaste øer) på ordrer over 1.500 kr. Detaljerne omkring udlevering og afhentning aftales ved den enkelte ordre.

Alle produkter i en ordre udleveres og afhentes på én gang. Ved afhentning forventes alt at være rengjort og pakket forsvarligt i samme emballage som ved udlevering.

Vær opmærksom på at ved udlevering gælder transport til kantsten. Ønsker du at vi skal hjælpe yderligere, skal dette oplyses, når aftalen indgås ved booking.

 

5. Udlejers ansvar

Som udlejer skal CERISE ApS sørge for, at alle produkter udleveres til lejer i komplet stand og i forsvarlig emballage. Når produkter udleveres til lejer skal det tjekkes med det samme og inden de tages i brug, at der ikke er fejl og mangler. Hvis der ikke bliver gjort opmærksom på eventuelle fejl og mangler på leveringsdagen anser vi produkterne for leveret komplet og fejlfrit.

 

6. Lejers ansvar

Lejer er fuldt ud ansvarlig for de udlejede produkter og bærer risikoen i hele lejeperioden.

 • Lejer er ansvarlig for enhver skade eller bortkomst af de lejede produkter. Hvis de lejede produkter beskadiges eller bortkommer i lejeperioden skal de erstattes til dagspris af lejeren (Se punkt 7. Erstatning).
 • Udlån af de lejede produkter til tredjepart er ikke tilladt.
 • De lejede produkter inkl. deres emballage skal opbevares tørt og forsvarligt i hele lejeperioden.
 • De lejede produkter skal tilbageleveres fuldt rengjorte som ved udlevering. Hvis ikke dette er tilfældet vil lejer blive opkrævet udgiften til rengøring.
 • Bemærk, hvis produkter ikke er rengjort og pakket i henhold til medfulgte vejledning, vil der blive pålagt et rengøringsgebyr på 1000 kr. Opkrævning vil blive eftersendt via faktura.
 • Det er muligt at tilkøbe rengøring af produkter fra 200 kr. (aftales INDEN booking af produkter).

Lejer er forpligtet til ved lejeperiodens ophør, at returnere de lejede produkter i samme stand som ved modtagelsen og i samme forsvarlige emballage. Pakkes produkterne ikke forsvarligt ind som ved udleveringen er der forhøjet risiko for skader under fragten retur til udlejer.

 

7. Erstatning

Ved ødelagte eller bortkomne produkter afregnes lejer ud fra satser oplyst ved booking og vedlagt som bilag til bookingbekræftelsen.

 

8. Ændring eller annulering

Eventuelle ændringer i en ordre skal ske senest 14 dage før lejeperiodens begyndelse. Meldes ændringerne herefter gives der ikke ingen penge retur, da produkterne kunne være lejet til anden side. Ligeledes gælder det, at hvis en hel ordre annulleres gives ingen penge retur, da produkterne kunne være lejet til anden side.