Private events med kirsebær på toppen

Søde ord fra festens værter

Events, arrangementer og fester

CERISE hjælper ikke alene med bryllupper og private fester, men i lige så høj grad med at skabe events, arrangementer og fester for virksomheder, der har noget at fremhæve eller fejre!

Vi kan være med til at skabe helt unikke og autentiske rammer, der afspejler din virksomhed ned i allermindste detalje. Uanset om det drejer sig om en produktlancering, et PR-event, en messestand, en personalefest eller en helt anden anledning, hvor din virksomheds identitet skal skinne igennem – we got you!

Lad os hjælpe med ny inspiration, hele planlægningsprocessen, koordinering på dagen og praktisk hjælp med oppyntning. Læs med her, hvor skønne kunder fra spændende virksomheder fortæller om deres oplevelser med CERISE.

Den mest perfekte dag i vores liv

“Ord vil aldrig kunne beskrive, hvor lykkelige vi er for, at vi fandt de her overdrevet kompetente damer! De leverede som var der tyve ansatte i deres to-mandsforretning.

I gav os den mest perfekte dag i vores liv, og for det er vi Jer virkelig evigt taknemmelige!”

Line & Lasse

Cerise gjorde en forskel

“CERISE gjorde en altafgørende forskel til vores bryllup. Vi lejede de smukkeste sager og CERISE fik på bedste vis sat op til vores bryllup med dekoration og udenførs vielse.

Vi kunne ikke have ønsket bedre service både før, under og efter brylluppet. Vi kan kun anbefale CERISE og vil helt sikkert bruge dem igen, når vi skal holde fest!”

Natascha & Rega

Den helt rette stemning

“Vi havde den udsøgte fornøjelse at booke CERISE til vores bryllup!

Vi valgte at få deres hjælp til planlægningsprocessen, da vi havde brug for input og idéer til at skabe den rette stemning, og få vores DNA til at skinne igennem på vores store dag – en opgave, der virkelig blev løst til langt over vores forventninger!”

Natalie & Andreas

Vores dag var aldrig blevet så magisk uden deres hjælp

“Vi havde uden tvivl det smukkeste bryllup og det kan vi takke CERISE for! De stod for oppytning, blomster, stearinlys, selfiestation, m.m. Vi overlod det hele til pigerne og så det først selv, da vi ankom til festen og græd af ren glæde og lykke over resultatet!

Vores dag var aldrig blevet så magisk uden deres hjælp! Bare deres service er langt udover det sædvanlige, så pigerne får en kæmpe anbefaling lige fra hjertet!”

Kamilla & Simon

Gennemført vintereventyr

“Tusind tak til Anna & Pernille fra CERISE, som har været en uvurderlig hjælp i forhold til vores bryllup.

De fik skabt det mest gennemførte vintereventyr for os og vores gæster, og igennem hele processen op til brylluppet holdt de stye på alle detaljer og hele koordineringen.

Tak for jer!”

Anne & Kathrine

En helt formidabel god service

“CERISE tilbød en helt formidabel god service, og vi kan kun give dem vores varmeste anbefalinger!

Med deres hjælp og deres smukke retro lyskæder fik vi skabt en fantastisk stemning til vores bryllup!”

Rikke & Christian

Fantastisk koordinering

“Da vi begyndte planlægningen til vores bryllup, virkede det hele uoverskueligt. Jeg ledte omkring for at finde nogle torvtrækkere, som kunne hjælpe os med alt fra oppyntning, koordinering mm. Det skulle ikke vise sig at være en nem opgave, da såkaldte wedding planners ikke er så udbredt i Danmark. Tilfældigvis faldt jeg over Cerises Instagram og synes det så spændende og organiseret ud. Dernæst rakte jeg ud til dem og de svarede hurtigt at dén opgave havde de mod på, selvom det ikke var en opgave de før havde haft. Planlægningen skulle vise sig at være lang og utilregnelig (..corona), men hele vejen igennem har de steppet op og gjort alt for at jeg skulle have så få bekymringer som muligt. Ikke nok med de holdte styr på alle vores leverandører, tidsplaner mm, sørgede de (med stort set frie tøjler) for fantastisk oppyntning og for at alt kørte smurt på dagen. Jeg kiggede ikke en eneste gang på klokken på min bryllupsdag og jeg havde ikke en eneste bekymring i forhold til tid, indhold eller forløb. Så herfra min varmeste anbefaling – af alle dage i ens liv er det en kæmpe gave af have dem i ryggen på netop denne”

Josephine & Pierre-Emile

Klar til at høre mere?

Vi elsker en god fest og har bred erfaring med alverdens festlige begivenheder! Vi har blandt andet arbejdet med visuel konceptudvikling, heldagskoordinering, styring af  op til 20 leverandører til én fest, design af personlige elementer, indkøb af festartikler, kunstneriske balloninstallationer, skræddersyede guirlander, etc.

Vi brænder for “den personlige fest” og vil altid have Jeres drømme, idéer og ønsker for den fest I skal holde i fokus – kun fantasien sætter grænsen!

Planlægger I en personlig fest, men har brug for nye inputs eller praktisk hjælp i processen, så kontakt os for en uforpligtende snak om opgaven. Vi forstår hvor mange følelser og drømme, der ligger bag en fest for venner og familie, og ved samtidig hvor krævende, det kan være at planlægge i en hektisk hverdag. Det kan vi heldigvis hjælpe Jer med!

Har du lyst til at vide mere om, hvordan CERISE kan hjælpe dig i planlægningen af din næste fest? Så skriv, skriv, skriv – vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os nu!

 Vi har afholdt over 100 fester

Vi elsker en god fest! Og med CERISE har vi været med til at afholde over 100 af slagsen i større eller mindre grad. Vi har biddraget med alt fra hele designløsninger, planlægning fra A-Å, koordinering af alverdens festleverandører og opsætning af smuk dekoration i alle skalaer – men også med hjælp til indkøb og styling af festartikler, så glade kunder har skabt deres helt egne drømmefester. Vi er i alle tilfælde og hver evig eneste gang drønstolte, når I sætter kirsebær på toppen af festen med os! Af hjertet tak!

Da vi startede CERISE var det på bagrund af en oplevelse af, at festbranchen var præget af kassetænkning om, hvordan et bryllup, et studentergilde, en fødselsdagsfest, etc. skulle se ud, hvilket afspejler sig i den inspiration man kunne finde og det udvalg af festpynt, der fandtes derude. Vi satte os for at ryste posen og sætte fokus på den enkelte fest, den unikke anledning og værternes personlighed.

Vores absolutte spidskompetence og yndlingsbeskæftigelse hos CERISE i dag er derfor er at inspirere til, hvordan Jeres fest skal dekoreres for at udtrykke præcis, hvem I er og hvad I skal fejre!

Sammen med Jer danner vi den røde tråd, og sikrer at den træder tydeligt frem igennem festen. Vi kan hjælpe med at finde de bedste og smukkeste løsninger for oppyntning til Jeres fest og udføre indretning, oppyntning og dekoration med praktisk hjælp og pynt fra vores eksklusive sortiment af festartikler.

Vi vil gerne hjælpe jer med at brainstormer idéer og kortlægger alle muligheder, for at lave den bedste dekoration til de ønsker og rammer I har. Dagen før eller på selve dagen for festen hjælper vi også gerne med at indrette og dekorere Jeres venue med praktisk hjælp, så I kan slappe af og nyde dagen i fulde drag.

Mulighederne er uendelige, når du skal holde fest – vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig, ligesom vi har gjort det hundredvis af gange før! Vi kan ikke vente til din næste fest!