Cherry your party

Sæt stemningen med god dekoration

Vores absolutte spidskompetence og yndlingsbeskæftigelse er at inspirere til, hvordan Jeres fest skal dekoreres for at udtrykke præcis, hvem I er og hvad I skal fejre! Vi kan hjælpe med at finde de bedste og smukkeste løsninger for oppyntning til Jeres fest og udføre indretning, oppyntning og dekoration med praktisk hjælp.

Vi kommer gerne ud og ser mulighederne på Jeres venue, brainstormer idéer og kortlægger alle muligheder, for at lave den bedste dekoration til de ønsker og rammer I har. Dagen før festen eller på selve dagen hjælper vi også gerne med at indrette og dekorere Jeres venue inde såvel som ude.

Vi sætter møbler frem, lægger tæpper ud, dækker bordene, installerer ballonkunst, sætter skilte ud og hænger guirlander op. Alt, hvad der skal til, for at skabe det helt rette udtryk og den rigtige stemning for Jeres fest at udfolde sig i. Det vil tillade Jer at fokusere på de personlige forberedelser, glæde Jer og komme i feststemning helt uden stress og jag.

Kontakt os
Karamel Snoede Lys, 2 stk. 65,00 DKK Se produkt >
Lyseblå Stearinlys 35 cm, 2 stk. 25,00 DKK Se produkt >
Karamel Snoede Lys, 2 stk. 65,00 DKK Se produkt >
Lyseblå Stearinlys 35 cm, 2 stk. 25,00 DKK Se produkt >

Vi skaber rammerne for din fest

God dekoration udtrykker ned i mindste detalje, hvem du er og hvad, du skal fejre! Værdsæt din fest og gør noget særligt ud af dekorationen – læg en ekstra tanke bag planerne for oppyntningen og køb kun de bedste festartikler!

Fest med personlighed – uanset anledning

Lad os pynte op til fest uanset anledningen – bryllup, fødselsdag, barnedåb, babyshower, polterabend, butikslancering eller firmafest – alle festlige begivenheder, hvor du gerne vil give dine gæster en oplevelse med kirsebær på toppen!

Vi guider dig

Lad os vejlede til den rigtige bestilling til din fest!

Vil du gerne sætte kirsebær på toppen af den fest, du skal afholde? Uanset om det er et bryllup, en fødselsdag, et babyshower, en polterabend, en kontorfest, en butiksåbning eller noget helt andet – så kan vi hjælpe dig med at ligge den helt rette bestilling til anledningen!

Kontakt os, hvis du søger råd og vejledning til din shopping, så kan vi komme med vores bud på, hvordan din indkøbskurv kan se ud! Fortæl os om den stil, du søger eller det udtryk du ønsker, så håndplukker vi alt det bedste fra shoppen til netop dig og din fest, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at planlægge og pynte op!

KONTAKT OS NU
Kundeudtalelser

Hvad siger vores kunder?

Private Arrangementer

Lad os skabe rammerne for dit private arrangement. Læs mere om vores kunders udtalelser her.

Business Events

Lad os skabe rammerne for dit næste business event. Læs mere om udtalelser fra vores kunder her.

Private Arrange
menter

Lad os skabe rammerne for dit private arrangement. Læs mere om vores kunders udtalelser her.

Business Events

Lad os skabe rammerne for dit næste business event. Læs mere om udtalelser fra vores kunder her.

Vi har skabt hundredvis af fester

Vi elsker en god fest! Og med CERISE har vi været med til at afholde over 100 af slagsen i større eller mindre grad. Vi har biddraget med alt fra hele designløsninger, planlægning fra A-Å, koordinering af alverdens festleverandører og opsætning af smuk dekoration i alle skalaer – men også med hjælp til indkøb og styling af festartikler, så glade kunder har skabt deres helt egne drømmefester. Vi er i alle tilfælde og hver evig eneste gang drønstolte, når I sætter kirsebær på toppen af festen med os! Af hjertet tak!

Da vi startede CERISE var det på bagrund af en oplevelse af, at festbranchen var præget af kassetænkning om, hvordan et bryllup, et studentergilde, en fødselsdagsfest, etc. skulle se ud, hvilket afspejler sig i den inspiration man kunne finde og det udvalg af festpynt, der fandtes derude. Vi satte os for at ryste posen og sætte fokus på den enkelte fest, den unikke anledning og værternes personlighed.

Vores absolutte spidskompetence og yndlingsbeskæftigelse hos CERISE i dag er derfor er at inspirere til, hvordan Jeres fest skal dekoreres for at udtrykke præcis, hvem I er og hvad I skal fejre!

Sammen med Jer spinder vi den røde tråd, og sikrer at den træder tydeligt frem igennem festen. Vi kan hjælpe med at finde de bedste og smukkeste løsninger for oppyntning til Jeres fest og udføre indretning, oppyntning og dekoration med praktisk hjælp og pynt fra vores eksklusive sortiment af festartikler.

Vi kommer hellere end gerne ud og ser mulighederne på Jeres venue, brainstormer idéer og kortlægger alle muligheder, for at lave den bedste dekoration til de ønsker og rammer I har. Dagen før eller på selve dagen for festen hjælper vi også gerne med at indrette og dekorere Jeres venue med praktisk hjælp, så I kan slappe af og nyde dagen i fulde drag.

Mulighederne for er uendelige, når du skal holde fest – vi hjælper med at finde den helt rigtige løsning til dig, ligesom vi har gjort det hundredvis af gange før! Læs søde ord ord Vi kan ikke vente til din næste fest!